Læger

Annelise McMillan (f. 1959)

Praktiserende læge siden 2ooo. Har en god bred erfaring fra ansættelser på hospitalsafdelinger, indenfor geriatri, ortopædkirugi, intern medicin, psykiatri almen kirugi, pædiatri og gynækologisk afdeling. Siden færdiggørelsen af specialuddannelsen til almen praktiserende læge, har jeg holdt mig ajour med utallige kurser. Ligesom jeg i 13 år har været i en fast videruddannelsesgruppe.

Lars Ostermann (f. 1967)

Praktiserende læge siden 2002. Har arbejdet som læge i 19 år heraf 7 år på forskellige hospitalsafdelinger (3 år på kardiologisk/ medicinsk afdeling, 1 år på onkologisk afdeling, og ørenæsehalsafdeling RH ½ år. Har som led i uddannelse til praktiserende læge desuden været på gynækologisk,mavetarmkirurgisk, ortopædkirurgisk, børneafdeling og psykiatrisk afdeling. Har siden kandidateksamen deltaget i over 100 kurser for praktiserende læger og selv lavet kurser for andre læger.

Martin Zittan (f. 1978)

Praktiserende Læge siden 2012. Har erfaring fra arbejdet som læge på flere medicinske afdelinger, 2 kirurgiske afdelinger, psykiatrisk afdeling, gynækologisk afdeling og flere børneafdelinger samt i tre andre almene lægepraksis.

Deltager jævnligt i kurser for praktiserende læger samt i en supervisionsgruppe/videreuddannelse gruppe.